Gæsterne siger

Bulow 6803Lisbeth og Finn Bülow er begge 62 år og faste gæster på Løkken Strand Camping. Som dreng besøgte Finn Bülow pladsen første gang med sine forældre i 1956. Efter at være blevet gift og fået børn med Lisbeth er han vendt tilbage.
Hvert eneste år (på nær et enkelt) siden 1980 har familien stillet campingvognen op på pladsen.
- Det er ikke rigtig ferie, hvis vi ikke også er her oppe, siger Lisbeth Bülow.
- Ja, vi har lige været seks uger ved Middelhavet, men den sidste uge skulle være her, tilføjer Finn.
På spørgsmålet om, hvad det er, der gør Løkken Strand Camping speciel, leder ægteparret lidt efter ordene.
- Det er svært at formulere. Men det er vel havet og omgivelserne, der gør det. De grønne områder og udsigten. Atmosfære og naturen. Her er det hele, siger Finn.
- Her er ikke så mange krav og ikke så mange forbudsskilte. Jeg kunne som godt klare mig alene med Løkken, siger Lisbeth og smiler.

Finn og Lisbeth Bülow

Stenkat 6804Elke og Willy Stenkat på hhv. 70 og 73 år er trofaste gæster på Løkken Strand Camping. De er på pladsen for 32. sommer i træk (2011).
Altid ligger de på den samme plet, først var det med børnene, siden med barnebarnet, der nu er 17 år og har en kæreste, som Elke også vil have med herop.
Elke taler flydende dansk, Willy forstår dansk, og Elke fortæller, at de snakker med mange på pladsen, og at de nyder det. Nogle af ægteparrets bedste venner har de lært at kende på campingpladsen.
- Vi ses ikke bare om sommeren. Vi besøger dem i Norge, og de besøger os i Tyskland, siger Elke og peger over på en campingvogn, hvor vennerne fra Norge ligger.
Udover vennerne er det naturen og friheden, der trækker ægteparret til Løkken.
- Vi har forelsket os i atmosfæren. Og så man må gå alle steder i naturen. I Tyskland står der 'Privat' mange steder. Og der er nærmest ingen regler her på campingpladsen, forklarer Elke ivrigt.
- Vi glæder os hele vinteren til at komme herop, siger Willy og kigger på Elke, der nikker.
Elke og Willy Stenkat

AM 8477Anne Marie Jensen er 45 år. Noget af det første hun kan huske fra sin barndom relaterer til campingpladsen. Hun er omkring fire år og bader i Vesterhavet ud for pladsen. Egentlig er hun født i Skals nord for Viborg , men hendes liv er tæt forbundet med Løkken Strand Camping, hvor hun kom hvert år med sine forældre. Nu har hun sin egen campingvogn stående hele sæsonen.
- Jeg er kommet på pladsen de sidste 30 – 35 år og holdt min 40-års fødselsdag
på stranden. Jeg bor i København, men tilbringer halvdelen af sommeren i campingvognen. Heroppe har jeg fået venner for livet, siger hun.
Selv om Anne Marie har rejst i Vietnam flere gange og været glad for det, ville det alligevel være campingpladsen, der vandt, hvis hun skulle vælge imellem dem.
- Jeg er vild med beliggenheden. Man er ikke tæt på naturen, man er i naturen, forklarer hun og smiler, mens blikket vandrer ud over klitterne fra det store vindue i endevæggen af vognen.
- Det handler om at være til stede, og det kan man her. Være nærværende. Jeg tror, jeg bliver et bedre menneske af at være her.
Anne Marie Jensen, København